Συχνές Ερωτήσεις

 • Τι είναι το ECU remapping, και πως λειτουργεί ;

  Ολα τα μοντέρνα αυτοκίνητα ειναι εξοπλισμένα με μια υπολογιστική μονάδα η αλλιώς ECU η αλλιώς εγκέφαλος του κινητηρα. Αυτή η μονάδα ελέγχει διάφορους αισθητήρες οπως η έκχυση καυσίμου, την καύση, το μείγμα καυσίμου-αέρα και πολλούς άλλους. Εμείς αλλάζουμε τα δεδομένα σε αυτούς τους αισθητήρες με αποτέλεσμα να δημιουργούμε βελτιστοποιημένο λογισμικό για τον καθε κινητηρα. 

 • Προσφέρετε καποια εγγύηση;

  Προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας του λογισμικού μας. 
  Δοκιμαστικο στον δρομο με τον ιδιοκτήτη με ανάλυση του αυτοκινήτου με το διαγνωστικό μας. 
  Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας λογισμικό , το οποιο φτιάχνουμε προσεκτικά για τον κάθε κινητηρα.
  Επιστροφή χρημάτων εντός 10 ημερών.

 • Θα εχω πρόβλημα με την ασφάλεια μου;

  Οπως αναφέραμε και πιο πάνω, το λογισμικό μας ειναι αόρατο προς την αντιπροσωπία, άρα και προς την ασφάλεια σας. 

 • Το αυτοκίνητο μου βρίσκεται ακομα σε εργοστασιακή εγγύηση. Τι μπορούμε να κανουμε;

  Οι προγραμματισμοί του λογισμικού μας γίνονται με ακριβά εργαλεία, που δεν αφήνουν ίχνη οτι ο εγκέφαλος σας εχει προγραμματιστεί, και ετσι η αντιπροσωπεία δεν θα μπορει να δει αν το αυτοκινητο σας εχει αλλαγμένο λογισμικό, άρα δεν υπαρχει λόγος η εγγύηση σας να λήξει. Μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά, οτι κάποιες αντιπροσωπείες αγοράζουν λογισμικό απο εμάς!

 • Θα αλλάξω κατηγορία καυσαερίων με την αυξημένη ιπποδύναμη;

  Οχι, αν και εφόσον δεν πειράξουμε την χωρητικότητα του κινητήρα καθώς και τον εργοστασιακό καταλύτη.

 • Πόση ώρα διαρκεί η εγκατάσταση του λογισμικού σας;

  Η όλη διαδικασία συνήθως διαρκεί 2-3 ώρες ανάλογα το αυτοκίνητο. Ερχόμαστε σε εσάς, διαβάζουμε την ECU σας, και αν είμαστε κοντά στο γραφείο μας επιστρέφουμε για να δημιουργήσουμε το λογισμικό για τον κινητήρα σας, αλλιώς θα το δημιουργήσουμε εκει που είμαστε, και θα επιστρέψουμε στο όχημα σας όπου θα περάσουμε το λογισμικό μας. Μετά την εγκατάσταση του, θα πάρουμε το αυτοκινητο σας για μια δοκιμαστική βολτα στον δρομο, συνδεμένο με το διαγνωστικό μας, ώστε να βεβαιωθούμε οτι ολα δουλεύουν σωστά. Επισης θα μετρήσουμε την καινουρια ιπποδύναμη στον δρομο με το ειδικά διαμορφωμένο εργαλείο μας και θα σας δώσουμε τα αποτελέσματα. 

 • Πουλάτε προγράμματα «κονσέρβα» ;

  Οχι σε καμια περίπτωση, δημιουργούμε λογισμικό απο τον δικο σας εγκέφαλο, με την ίδια έκδοση, ετσι το αυτοκινητο δούλευει οπως δούλευε πριν το προγραμματίσουμε. Αν για καποιον λόγο αναβαθμιστεί το λογισμικό απο την αντιπροσωπεία, θα σας το ξανακάνουμε με την καινουρια έκδοση, με μια μικρη χρέωση. Το λογισμικό μας εχει αναπτυχθεί σε δυναμομετρα και εχει δοκιμαστει εκτεταμενα πριν φτασει σε εσας. 

 • Τι κερδίζω με τον προγραμματισμό;

  Αρχικά περισσότερη ιπποδύναμη που πολλές φορές ειναι χρήσιμη για πιο ασφαλείς προσπεράσεις. Η ιπποδύναμη δεν ειναι μονο για να κανουμε 0-100 αλλα και για να την χρησιμοποιούμε με ασφαλεια. Με το να βελτιστοποιουμε τα μείγματα κερδίζουμε Επισης στην κατανάλωση του καυσίμου, οποτε τα οφέλη ειναι πολλαπλά. 

 • Μπορει το όχημα μου να πάθει ζημιά απο τον προγραμματισμό;

  Τα στάδια μας εκτος του σταδίου 3, ειναι απόλυτα ασφαλή, και έχουν δοκιμαστεί πριν εγκατασταθούν σε εσάς. Χτίζουμε λογισμικό έχοντας στον νου μας την μακροβιωτητα του κινητήρα καθώς και εμείς οδηγαμε τα ίδια αυτοκίνητα. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ζημιές, και προσπαθούμε καθημερινά με προσεκτικές αλλαγές να μην φέρουμε παραπανω καταπόνηση στον κινητήρα σας. 

 • Παράλληλο εγκέφαλο η προγραμματισμό του εργοστασιακού;

  Σιγουρα προγραμματισμό. Στο δικο μας λογισμικό αλλάζουμε πολλές παραμέτρους του κινητηρα, ενώ συνήθως στον παράλληλο αλλάζουν μονο 2-3 σενσορες, και αυτο μπορείτε να το καταλάβετε απο το πόσους αισθητήρες εχει ο παράλληλος. Το αποτέλεσμα συνήθως ειναι πολυ διαφορετικό στις 2 περιπτώσεις, με τον προγραμματισμό του εργοστασιακού εγκεφαλου, να υπερισχύει. 

whatsapp contact icon